NOVINKY

arr3"Regionální produkt Jizerské hory"    Výrobky získaly certifikát a ocenění "Regionální produkt Jizerské hory"...

KONTAKTY

NAUSNICKY.COM
Výrobce: Filip Mastník
Jablonec nad Nisou
napište nám
www.facebook.com/nausnicky.com
 
 

 


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ochrana osobních údajů

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Filip Mastník, provozovatel eshopu www.nausnicky.com, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou přísně důvěrné a jsou chráněny zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

ÚDAJE, KTERÉ SHROMAŽĎUJEME

Pro realizaci objednávky na našem webu, či registraci do obchodního systému, potřebujeme od Vás poskytnout následující osobní údaje: Jméno a příjmení, email, telefonní číslo, fakturační adresu, případně dodací adresu, pokud není shodná s fakturační. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

Pro přihlášení k odběru novinek (newslatteru) potřebujeme poskytnout pouze Vaši emailovou adresu.

Při využití formuláře pro "Napište nám" je vyžadováno uvést Váš email a telefonní kontakt, abychom Vám mohli následně odpovědět.

 

K ČEMU ÚDAJE POUŽÍVÁME

Poskytnuté informace slouží pro realizaci obchodní transakce na našem webu, což zahrnuje zpracování objednávek, následného dodání zboží, či komunikaci. V případě odběru novinek (newslatterů), slouží pouze pro zasílání novinek a akcí, které probíhají na našem eshopu. Od zasílání novinek se lze kdykoliv odhlásit zasláním žádosti o odhlášení na zákaznický email nausnicky.com@seznam.cz.

 

PŘÍSTUP K OSOBNÍM ÚDAJŮM A JEJICH EDITACE

Veškeré osobní údaje, které jste nám poskytli při vyplnění registračního formuláře, můžete editovat ve Vašem uživatelském profilu. Pokud jste u nás vytvořili objednávku bez registrace, můžete své údaje změnit prostřednictvím emailu nausnicky.com@seznam.cz

PO JAK DLOUHOU DOBU JSOU INFORMACE UCHOVÁVANY

Veškeré informace, které nám svým souhlasem poskytnete, jsou u nás uchovávány po dobu 3 let. Poté jsou z naší databáze buď smazány, nebo v případě Vaše souhlasu prodlouženy na následující 3 roky. 

 

YjVjMWRlOW